Bu yıl satranç turnuvasının ikincisinin düzenlendiğini ve geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, “Bu yıl çocuklarımıza yarıyıl karne tatili hediyesi tiyatro gösterisinden sonra ikinci hediyemiz satranç turnuvamızı 27-28 Ocak Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceğiz. Satranç Turnuvamız; gençlerimizin satrançtaki yeteneklerini rekabet ortamında yarıştıracakları eğlenceli bir platform haline geldi. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla vakit geçirmek ve onların gelişimlerine katkı sağlamak hepimizin temel görevidir. Düşün ve Harekete geç sloganı ile düzenlediğimiz dayanışma ve birlikteliğin pekiştiği böylesi özel bir günde çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk, tüm çabalarımızın en güzel neticesidir,tüm çocuklarımızı satranç turnuvamıza bekliyoruz" dedi.
Bayramiç’te satranç turnuvası
Çanakkale’nin Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen ’Yarıyıl Karne Hediyesi Satranç Turnuvası’ 27-28 Ocak 2018 tarihinde Bayramiç Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılacak.
Yayınlanma :
25.01.2018 18:08
Güncelleme :
25.01.2018 18:08


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: