Beyza Gelinliği İle Uğurlandı
Beyza Gelinliği İle Uğurlandı
Yayınlanma :
10.09.2015 15:00
Güncelleme :
10.09.2015 15:00
Sadık ve Şerife Aşkar’ın 3 çocuğunun en küçüğü olan Beyzanur Aşkar, yakalandığı lösemi ile 5 yıldır mücadele ediyordu. Etrafına neşe saçan ve hayat dolu olan Beyzanur, 7 yaşında lösemiye yakalandı. Bu süre içinde ilik nakli olmasına rağmen uyuşmazlık problemi yaşamaya başladı. İkinci ilik nakli yapılan Bayzanur, tam sağlığına kavuştu derken, tedavi gördüğü Ankara’da hayata veda etti.
12 yaşında hayatını kaybeden Beyzanur Aşkar, bugün İznik’te Eşrefzade Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ağabeyleri, Beyzanur’un gelinlikle örtülü tabutunun başından bir an olsun ayrılmadı. Gelinliği ile ebediyete uğurlanan minik Beyzanur, gözyaşları arasında defnedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: