Biga Girişimcilik Eğitimi Sertifikaları Verildi
Biga Girişimcilik Eğitimi Sertifikaları Verildi
Yayınlanma :
11.06.2015 12:00
Güncelleme :
11.06.2015 12:00


Törene, İŞKUR Şube Müdürü Berrin Hatice Çetin, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Yusuf Harbi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Genel Sekreteri Mustafa Mutlu, ÇÖMÜ Biga İİBF akademisyenleri ve kursiyerler katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan Biga Kaymakamı Fatih Genel, “Devletimizin İŞKUR ve KOSGEB aracılığıyla siz girişimci adaylarına böyle fırsatlar sunması çok güzel. Bu teşviklerden mümkün olduğunca yararlanmaya ve iş kurmaya çalışın” dedi.
Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ise İŞKUR, KOSGEB ve Sanayi ve Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen Girişimcilik Eğitimlerinin artarak devam edeceğine vurgu yaptı.
İŞKUR Şube Müdürü Berrin Hatice Çetin, Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile 3 grup olarak Girişimcilik Eğitimi planlandığını, 2. Grubun belgelerinin verildiğini belirtti. Bu sene içerisinde tüm işbirliği ve hizmet alımı yoluyla toplamda 775 kişiye ulaşılacağını, eğitimlerin takviminin www. canakkaleiskur.gov.tr adresinde yayınlandığını belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: