Bu Fotoğraf Sosyal Medyada Paylaşım Rekorları Kırıyor
Bu Fotoğraf Sosyal Medyada Paylaşım Rekorları Kırıyor
Yayınlanma :
18.11.2015 09:30
Güncelleme :
18.11.2015 09:30


Geçtiğimiz günlerde İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Merkezi’nin paylaştığı; Suriyeli çocuğun içinden geçenleri çizdiği resimde savaşın yaşandığı Suriye’de oyuncağı olan kız çocuğunu elinden tutarak, Türk topraklarına gelmesi konu ediliyor. Küçük kızın, bir tarafta savaş ve ateş, diğer tarafta park ve binaları resmettiği eserde kırık Türkçesi ile "teşşikür ederm" yazması dikkat çekiyor.
Resim İHH Vakfı’na hediye edilirken, vakıf sosyal medyada fotoğrafı, “Suriyeli muhacir bir evladımız, içinden geçenleri resmedip bize hediye etmiş. Zulüm gören hiç bir mazlumun elini bırakmayacağız inşallah” diyerek paylaşıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: