Bucaspor’da Levent Eriş İmzaladı
Bucaspor’da Levent Eriş İmzaladı
Yayınlanma :
15.04.2015 12:40
Güncelleme :
15.04.2015 12:40


PTT 1. Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor, teknik direktör Levent Eriş’le resmi sözleşme imzaladı. Levent Eriş’le sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak anlaşan sarı-lacivertliler, ligde kalmaları halinde kendisiyle gelecek sezon da çalışacak. Bucaspor kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan teknik direktör Levet Eriş, kalan 7 maç için elinden geleni yapacağını söyledi.
"Taşın altına elimizi değil, gövdemizi koymaya geldik" diyen Eriş, "Bucaspor’da görev almak onur verici. Sürecin ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Hayatım boyunca riskleri seven bir adam oldum. Bulunduğumuz sıradan yukarı çıkmayı hedefliyoruz. Başkanın bize verdiği güven son derece yeterli. Hz. Mevlana’nın sözü gibi ‘Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım.’ Bugüne bakıyoruz. Dersler çıkarıyoruz ama bugüne bakmak lazım” diye konuştu.
“VERDİĞİMİZİ ALAMAZSAK GEREĞİNİ YAPARIZ”
Bucaspor’a geldiği günden beri çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyleyen Eriş, “Geldiğimiz günden beri çalışmalar yapıyoruz. Bu işin üstesinden gelmek için herkes elinden geleni yapacaktır. Oyuncuya endeksli sıkıntı olduğunu söylemek doğru değil. Teknik adam ne verirse oyuncu onu yapar. Bu verdiklerimizi alamadığımız zaman da gereğini yaparız. 7 maçlık süreçte de bunu yapacağız. ‘Bucalıyım’ diyen herkesten destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.
“CİVAR ALTYAPIDA DEVAM EDECEK”
Civar’ın daha altyapı takımında çalışması gerektiğini anlatan tecrübeli teknik adam, “Civar’ın altyapıda daha çalışması gerektiğine inanıyorum. Mental olarak hazır değil henüz. Savaşa hazır olan herkesi sırtımda taşırım. Erkan da bunlardan bir tanesi. Kadromuzda elini taşın altına koymayacak oyuncularla savaşa çıkmak çok doğru değil” dedi.
“İZMİR BÜYÜMEKTE ÇOK GERİ KALDI”
Adana hariç çalıştığı tüm şehirlerde birlikteliğin olduğunu vurgulayan Eriş, “Bizim İzmir’in makus talihi şu; herkes birbirini tutup çekemeye çalışıyor. İzmir benim hayatım, İzmir’i çok seviyorum ama ismim büyüdükçe kimsenin desteğini almadım buradan. İzmir’in makus talihi birlik olmamaktan geçiyor. Stat konusu da buna dahil. İzmir, dünyanın en güzel şehirlerinden biri ama büyümekte en geç kalan şehirlerden bir tanesi. İzmir’e bir tane stat değil, 10 tane stat yapmak gerekir. Çok güzel takımlarımız var ama sahip çıkmıyoruz. En büyük talihsizliğin bu olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“ARTIK ŞANS BİZDEN YANA DİYECEĞİZ”
Başkan Çetin Kayışlı ise, Levent Eriş’in kendilerini kırmadığını dile getirerek, "Şu an zorlu bir süreç var. 7 maçlık bu süreçte puan ve puanlar alarak ligde kalmak istiyoruz. Sezon başından gelen bir şansızlık var, bunu değiştirmek istedik ama olmadı. Son 3 maçımıza baktığımızda iyi futbol oynadık. Artık şanssızlık diyeceğiz bunlara. İnşallah Levent hocamız, ekibiyle birlikte bunu değiştirecek. ‘Şanssızlık’ demeyeceğiz, ‘şans bizden yana’ diyeceğiz” dedi.
Futbolculuk döneminde de Bucaspor’da forma giyen Levent Eriş, sezona Adanaspor’un başında başlamıştı. Eriş, daha önce İzmir takımlarından Altay ve İzmirspor’da da teknik direktör olarak çalışmıştı. Sezona, Sait Karafırtınalar yönetiminde başladıktan sonra takımın başına Mustafa Bahadır’ı getiren Bucaspor’da Levent Eriş bu sezon görev yapan 3. teknik adam olacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: