Bursaspor, Almanya’daki İlk Antrenmanını Gerçekleştirdi
Bursaspor, Almanya’daki İlk Antrenmanını Gerçekleştirdi
Yayınlanma :
21.07.2015 10:45
Güncelleme :
21.07.2015 10:45


Yeşil-beyazlılar, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman’ın bulunduğu kafile ile Almanya’ya gitti. Marienfenld bölgesindeki Klosterpforte Hotel’e yerleşen Bursaspor kafilesini karşılamaya gelen Teksas Avrupa taraftar grubu takıma büyük ilgi gösterdi. Daha sonra Bursasporlu futbolcular, otelin sahasında yaklaşık 1 buçuk saat süren bir antrenman yaptı.
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra karşılıklı pas çalışması yapan futbolcular, son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı. Bölükbaşı ve Kocaman da antrenmanı saha kenarından takip etti.
31 Temmuz 2015 Cuma gününe kadar burada kamp yapacak olan Bursaspor 4 hazırlık maçı oynayacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: