Çalı Süpürgeleri Geçim Kaynağı Oldu
Çalı Süpürgeleri Geçim Kaynağı Oldu
Yayınlanma :
06.11.2015 15:35
Güncelleme :
06.11.2015 15:35


Körfez ilçelerindeki pazarlarda süpürge sattığını anlatan 44 yaşındaki Ayhan Avcı, ev hanımlarının çalı süpürgeden vazgeçemediğini anlattı.
Günümüzde boy boy elektrik süpürgeleri piyasaya çıkarken, ev hanımları çalı süpürgeden vazgeçemiyor. Çalı süpürgeler, Balıkesirli Ayhan Avcı’ya da geçim kaynağı oldu. Balıkesir de çalı süpürge yapan atölyelerin olduğunu anlatan Avcı,” Gençliğimde süpürge imalatında çalışmıştım. Emekli olduktan sonra da atölyelerde üretilen süpürgeleri alıp satıyorum. İşimden memnunun. çalı süpürgeler ilgi görüyor” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: