ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi merkez üssü olan deprem fırtınası, artçı sarsıntılar ile sürüyor. Bugün de bölgede 50 artçı sarsıntı daha kaydedildi.
Ayvacık İlçesinde geçtiğimiz 6 Şubat Pazartesi sabahı meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki deprem ile başlayan sarsıntılar bölgede bazı köylerde yapılarda hasara yol açmıştı. Bugüne kadar bölgede üçü 5.3, biri 5.2 ve biri de 5 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Bugüne kadar ise Ayvacık ilçesinin Gülpınar, Yukarıköy, Behram, Taşpınar, Tuzla, Koruoba, Babakale, Kösedere, Kocaköy, Taşağıl ve Koyunevi köyleri merkez üssü olan sarsıntıların sayısı bine yaklaştı. Son olarak bugün saat 17.00'ye kadar büyüklükleri 2 ile 3.3 arasında değişen 50 artçı deprem meydana geldi. Uzmanlar, artçı sarsıntıların bir süre daha devam etmesinin beklendiğini açıkladı.
Çanakkale Ayvacık'ta Artçılar Devam Ediyor
ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi merkez üssü olan deprem fırtınası, artçı sarsıntılar ile sürüyor.
Yayınlanma :
15.02.2017 08:47
Güncelleme :
15.02.2017 08:47


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: