Çanakkale Chp Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş Oldu
Çanakkale Chp Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş Oldu
Yayınlanma :
05.12.2015 20:15
Güncelleme :
05.12.2015 20:15


Bugün sabah saatlerinde Türkan Saylan Belediye Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen seçimlerde CHP Merkez İlçe Başkanlığı için Dr. Celal Karakaş ve Av. Hüdai Erdal Gezen’in listeleri yarıştı. 412 delegeden 398’i oy kullanmaya geldi. 17.00’da açılan sandıklardan ise Av. Hüdai Erdal Gezen’e 192, Dr. Celal Karaş’a 205 oy çıktı. Bir oyda geçersiz sayıldı.
Çıkan sonuca salonda bulunan partililer sevindi. Seçim sonucunun hemen ardından kısa bir açıklama yapan yeni CHP Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, "Seçim süreci boyunca üç haftadır gece gündüz dolaşan, uykusuz kalan ve her türlü çileyi çeken yol arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Ben asla kazandığım için üslubumu değiştirmeyeceğim. Öncelikle Erdal Gezen kardeşime ve ekibine centilmence çalıştıkları için çok teşekkür ediyorum. ¬Ama bizi bize düşman etmeye çalışan, gerilim yaratanlar delegeye ipotek koymaya çalışanlar kalbimizi kırdı. Ben yinede hepsini unuttum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: