Çanakkale Dardanel, Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasından galip ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.
Teknik direktör Deniz Kolgu nezaretinde son çalışmasını yaparak kampa giren kırmızı-beyazlı takımda sakat ve cezalı futbolcuların takıma katılması teknik direktör Deniz Kolgu’nun yüzünü güldürürken hafta sonu oynanacak karşılaşmada tek hedef galibiyet olarak belirlendi. Çanakkale Dardanelspor’da uzun süredir sakatlıkları devam eden Nuri Fatih Aydın’ın form grafiği yükselirken, Okan Sarı’nın ise sakatlığını atlattığı ifade edildi. Takımın önemli kozlarından biri olan İlker Sayan’ın ise sakatlığının tam olarak geçmediği fakat müsabaka’nın ilerleyen dakikalarında ihtiyaç duyulduğu takdirde forma giyeceği ifade edildi. Haftalardır eksik kadrolar ile mücadele eden Çanakkale Dardanelspor’da bu zorlu karşılaşmada kadronun tamam olması ikinci yarının başından buyana ilk defa teknik direktör Deniz Kolgu’nun yüzünü güldürdü.
Çanakkale Dardanel Çıkış Peşinde
Yayınlanma :
27.02.2016 10:28
Güncelleme :
27.02.2016 10:28


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: