Çanakkale Şehitler İçin Yürüdü
Çanakkale Şehitler İçin Yürüdü
Yayınlanma :
23.08.2015 22:45
Güncelleme :
23.08.2015 22:45


Çanakkale 1915 Ruhu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda başladı. Burada kısa bir basın açıklaması yapan Çanakkale 1915 Ruhu Gençlik Derneği Başkanı Halit Kubilay Fırat, “100 yıl önce vatanımızın birliği ve dirliği uğruna, Türk’üyle, Kürt’üyle, Arap’ıyla, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, 253 bin şehit verilen bu topraklarda o zaman kaybedenler, günümüzde ülkemizi tekrar bölmek için terör örgütlerini desteklemekte, bizim birlik ve beraberliğimizi bozma gayreti içindedir. İşte bu yüzden bugün birlik ve beraberlik günüdür” diye konuştu.
Yapılan basın açıklamasından sonra yaklaşık bin kişilik grup, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’, ‘Türk Kürt Kardeştir’ ‘Kahrolsun PKK’ sloganları atarak, İnönü Caddesi’nden kordon istikametine doğru ilerledi. Ahmet Piriştina Meydanı’na gelen grup üyeleri burada İstiklal Marşı okuyarak yürüyüşü sonlandırdı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: