Çanakkaleli kadınlar, Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde ellerine kınalar yaktı.
Ak Parti Çanakkale Kadın Kolları, İskele Meydanı’nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Miting’ne katılan kadınların ellerine kınalar yaktı.
Çanakkale 1915 ruhuyla nöbetlerini tuttuklarını belirten AK Parti Çanakkale Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan, "Bugün biliyorsunuz demokrasi nöbetinin son günü. Bizler de bunu taçlandırıyoruz. Çanakkale ilimizde de kadın kolları olarak, biz 1915 Çanakkale ruhuyla nöbetlerimizi tuttuk. Çanakkale Savaşı’na anneler çocuklarını gönderirken, biliyorsunuz Kınalı Hasan vardı. Kınalayıp vatana kurban olsun diye göndermişlerdi. Bizde tüm hanımlarımıza kına yakıyoruz ki vatana feda olan kadınlarız. O yüzden bugün böyle bir etkinlik yapalım dedik. Son günü de böyle taçlandıralım dedik. Bütün hanımlarımıza kına yakıyoruz" dedi.
Çanakkaleli Kadınlar Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde Ellerine Kına Yaktı
Çanakkaleli kadınlar, Demokrasi ve Şehitler Mitingi’nde ellerine kınalar yaktı.rnAk Parti Çanakkale Kadın Kolları, İskele Meydanı’nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Miting’ne katılan kadınların ellerine kınalar yaktı.
Yayınlanma :
08.08.2016 09:03
Güncelleme :
08.08.2016 09:03
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: