Çekirge Devlet Hastanesi’nde Sigarayı Bırakma Standı
Çekirge Devlet Hastanesi’nde Sigarayı Bırakma Standı
Yayınlanma :
06.03.2015 16:20
Güncelleme :
06.03.2015 16:20


Çekirge Devlet Hastanesi bünyesinde Yeşilay Haftası dolayısıyla sigarayı bırakma standı açıldı. Hastane Yöneticisi Kayhan Sonkur ve Eğitim Birimi hemşirelerinin destekleriyle sigara, alkol ve uyuşturucu maddelerin zararlarını halka anlatmak için stant açıldı. Stantta görevli öğrenciler, hasta ve hasta yakınlarına broşür dağıttı. Yetkilileri, sigaranın, alkolün ve uyuşturucu maddelerin kişilere, ailelere ve topluma verdiği zararları anlattı.
Stanttaki çalışmaları inceleyen Hastane Yöneticisi Kayhan Sonkur, “Maksadımız, bağımlılık konusunda farkındalık seviyesini artırarak sigarayı bırakmak isteyenlere yardımcı olmak" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: