Çiğli Müftüsünden Başkan Arslan’a Kutlu Doğum Ziyareti
Çiğli Müftüsünden Başkan Arslan’a Kutlu Doğum Ziyareti
Yayınlanma :
17.04.2015 12:05
Güncelleme :
17.04.2015 12:05


Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle makamında Çiğli Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar ve beraberindeki heyeti ağırladı. Ziyarette, Başpınar, Kutlu Doğum Haftası hakkında bilgiler verdi.
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederek, ilçe müftü Başpınar ve beraberindeki heyete ziyaret için teşekkür etti. Arslan, "Zaman birlik beraberlik içinde, kardeşçe yaşama zamanıdır. Toplumsal olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz ve her zamankinden daha çok birbirimizi sevmeye, barış ve huzur içinde yaşamaya ihtiyacımız var. Peygamberimizin güzel ahlakını ve yolumuzu aydınlatan yaşam anlayışını benimsemek, anlamaya çalışmak son derece anlamlıdır. Türkiye’nin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. bütün farklılıklarımız kıymetlidir. Yaşamın her alanında hoşgörü hakim olmalıdır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: