Cilimboz’un Çevresine Yapılacak Caddeler Bölge Trafiğine Nefes Aldıracak
Cilimboz’un Çevresine Yapılacak Caddeler Bölge Trafiğine Nefes Aldıracak
Yayınlanma :
09.09.2015 17:45
Güncelleme :
09.09.2015 17:45
Büyükşehir Belediyesi, il merkezinde trafiğe nefes aldırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Alacahırka Mahallesi’nde yaptığı incelemelerde, trafiğin rahatlamasına yönelik çalışmaların sürdüğünü vurguladı.
Altepe, Cilimboz Deresi’nde yapılan çalışmaları anlatarak, “Muradiye ile Alacahırka arasındaki Cilimboz Deresi üzerindeki fabrikalar ve çevredeki binalar yıkıldı, derenin sağı ve solu temizlendi” dedi.
Cilimboz Deresi duvarlarının alt kısımlarının tahkimine yönelik projelerin ilgili kurumlarca onaylandığını ifade eden Başkan Altepe, “Duvarlar, BUSKİ tarafından sağlamlaştırılarak güçlü hale getiriliyor. Aynı zamanda burada yol çalışması da devam ediyor. Cilimboz Deresi’nin sağ ve solunda, iniş ve çıkış tek yönlü kullanılmak üzere caddeler yapılıyor. Böylece Muradiye ile Alacahırka arası bağlantısı sağlanmış olacak” diyerek bölge trafiğinin daha da rahatlayacağını vurguladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: