Çorlu Yeni Yıla Işıl Işıl Giriyor
Çorlu Yeni Yıla Işıl Işıl Giriyor
Yayınlanma :
25.12.2015 09:35
Güncelleme :
25.12.2015 09:35


Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki elektrik ekibi, örnek bir çalışmayla Omurtak Caddesi, Fabrika Sokak, İmaret Sokak, Şinasi Kurşun Caddesi, Selim Kahya Sokak, Kumyol Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Meydanı, Bağlar Kavşağı ve yeni mahalleleri rengarenk ledlerle ışıklandırdı.
Cadde ve meydanları süsleyen akar ledler, yıldız, kar ve dekoratif yunus figürleri 2016 yılına girmeye hazırlandığımız günlerde yeni yıl heyecanını da hissettirmeye başladı. Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni yıl münasebetiyle şehir merkezinde yaptığımız çalışma belediye ekiplerimiz tarafından yapıldı. Estetik ışıklandırma sistemlerini kullanarak cadde ve meydanları yeni yıla hazırladık. Bu vesileyle halkımızın yeni yılını tebrik ederiz. Hep birlikte başarı ve mutluluklarla dolu bir yıl geçirebilmeyi diliyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: