Cunda’nın Eski Yolu Yenileniyor
Cunda’nın Eski Yolu Yenileniyor
Yayınlanma :
10.08.2015 12:30
Güncelleme :
10.08.2015 12:30


Kırlangıç, Gönül yolu arasındaki 3. etap sıcak asfalt yol yapımını tamamlayan Ayvalık Belediyesi aynı program dahilinde bulunan Cunda Adası eski yolundaki çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.
Kısa zamanda çok mesafe alan Ayvalık Belediyesi yol çalışma ekibi programda belirtilen süre zarfında 3. etabın bu kısmını da tamamlamayı hedefliyor.
Ayvalıklıların ve tatillerim, ilçede geçirenlerin daha konforlu bir şekilde seyahat etmeleri için belediye ekiplerinin yoğun bir çalışma programı uyguladığını kaydeden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sıcak asfalt yol yapım çalışmalarının yapıldığı bölgelerde sürücülerin yavaş gitmelerini, işaret ve işaretçilere uymalarını istedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: