Dağcılar Minik Fareyi Elleriyle Besledi
Dağcılar Minik Fareyi Elleriyle Besledi
Yayınlanma :
25.02.2015 09:15
Güncelleme :
25.02.2015 09:15


Sabahın erken saatlerinde Bursa’dan Domaniç’e yürüyüş için hareket eden ekibe öğle saatlerinde davetsiz bir misafir katıldı. 2,5 metreyi bulan karın üzerinde yürüyüş yapan ekibe minik bir fare yaklaştı. Aç olduğunu düşünen dağcılar yanlarında getirdikleri ekmekle minik fareyi doyurdu.
Dr. Ahmet Ayarcı, “Yürüyüş yaparken normalde kaçıp gitmesi gerekirdi. Ama yanımıza kadar yaklaştı. Biz de karnının aç olacağını düşünerek yanımızda getirdiğimiz ekmeği elimizle yedirdik. 2,5 metre kar var. Çok temizdi. Yiyecek bulamakta sıkıntı çektiği belliydi. Doyurduktan sonra biraz oynadık, sonra uzaklaşarak kayboldu” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: