Denizseverler, Duygularını Fotoğrafla Anlatacak
Denizseverler, Duygularını Fotoğrafla Anlatacak
Yayınlanma :
16.01.2015 10:10
Güncelleme :
16.01.2015 10:10


İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, düzenlenecek fotoğraf yarışmasında deniz ve denizciliğin bir kültür ve yaşam biçimi olduğunun benimsetilmesinin amaçlandığını söyledi. Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan tüm amatör ve profesyonel yarışmacılara açık olan fotoğraf yarışmasının konusunun ’Ege Bölgesi’nde deniz, deniz yaşamı, deniz ticareti, deniz taşımacılığı ve deniz temizliği’ olarak belirlendiğini kaydeden Öztürk, 8 bin yıllık geçmişi bulunan liman kenti İzmir’de bu tür yarışmaları geleneksel hale getirdiklerini vurguladı. İMEAK DTO İzmir Şubesi olarak böylesine önemli etkinlikleri düzenlemelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Öztürk, yarışmaya katılacak olan deniz sever yarışmacılara teşekkür ederek başarılar diledi.
Son başvuru tarihi 4 Mayıs olarak belirlenen yarışmanın katılım koşulları www.dtoizmir.org.tr adresinden takip edilebilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: