Düğün Salonu Cinayetinde Üçüncü Tutuklama
Düğün Salonu Cinayetinde Üçüncü Tutuklama
Yayınlanma :
30.01.2015 10:40
Güncelleme :
30.01.2015 10:40


İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde, "adam öldürmek" suçundan müebbet hapis talebiyle yargılanan tutuklu sanıklar R.T. ve H.K. ile tutuksuz sanık S.G. tekrar hakim karşısına çıktı. Geçen yıl 4 Mayıs’ta düğün salonu önünde iki grup arasında çıkan kavgada M.T.’nin bıçaklanarak öldürülmesinden sorumlu tutulan sanıklar, haklarındaki iddiaları yalanladı. R.T., “Önceki savunmalarımı tekrar ediyorum. Olay günü elimde bıçak yoktu. Rastgele yumruk salladım. Zaten kendisi de karnına yumrukla vurduğumu söyledi. Ayrıca benim müşteki Ö’ye karşı da bir fiilim yok. Onu tutmadım. İthamları kabul etmiyorum” dedi.
Diğer tutuklu sanık H.K. de suçsuz olduğunu söyledi.
Tutuksuz yargılanan S.G. ise, ölen M.T.’nin liseden arkadaşı olduğunu ifade ederek. “Olay yerine R.T.’nin çağırması üzerine gittim. R.T. maktulün sol omzuna bir yumruk attı. Kavga bu yüzden çıktı. Ben bıçaklanma anını tam olarak görmedim. Sanık R.T.’nin M.T’nin yanına gittiğini gördüm. Maktulün boynunu tutarak diğer eliyle bıçakla göğsüne doğru hamle yaptığını hatırlıyorum. M.T. bıçaklandıktan sonra olaylar daha da büyüdü. Müdahaleye gelen ve elinde beyzbol sopası olan Ş.Ç.’nin önüne geçtim. Bu sırada benim yanımda bazı arkadaşlarım da vardı. Ben esasında tam olarak Ş.Ç.’nin önüne dikilmedim. Arkadaşlarımla beraber onların yürümesini engellemeye çalıştık. Çünkü olayların büyümesini istemedik. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.
Geçen celse R.T.’nin tutuklanmasına hükmeden mahkeme, bu duruşmada S.G.’nin de tutuklanmasına karar verdi. Eksikliklerin giderilmesi için ertelenen davadaki tutuklu sanık sayısı üçe çıktı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: