Dursunbey’in Çehresini Değiştirecek Projeye Start Verildi
Dursunbey’in Çehresini Değiştirecek Projeye Start Verildi
Yayınlanma :
17.04.2015 17:10
Güncelleme :
17.04.2015 17:10


Dursunbey Belediyesi ilçenin kaderini değiştirecek önemli bir projeye BASKİ ile birlikte start verdi. İlçede yapılacak olan alt yapı çalışmalarında sel sularına maruz kalan ve yoğun yağışlarda dereyi andıran üç ana caddede sel suları yer altına alınarak, kanalizasyon hatları ve içme suyu hatları yenilenecek. Ayrıca alt yapı çalışmalarının ardından özellikle esnaflar için büyük sıkıntıya sebep olan dar yollar ve cep parkları ile ilgili üst yapı çalışması yapılacak. İlk etapta Orman işletmesi önünden başlayacak olan çalışmalar, İlçenin girişinde bulunan Kamyon garajına kadar devam edecek. Daha sonra ise İlçe merkezinde ki Adnan Menderes Bulvarı, Eminbey Caddesi gibi ana caddelerde çalışmalar başlayacak. Çalışmalar sırasında mevcut cep parkların genişlemesi özellikle esnaflar tarafından olumlu karşılanırken, Adnan Menderes bulvarındaki elektrik tellerinin de yer altına alınacak olması vatandaşları sevindirdi.
SEL SULARI ARTIK KORKULU RÜYA OLMAYACAK
Önümüzdeki günlerde başlayacak olan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, her yağmur yağışından vatandaşların korkulu rüyası haline gelen sel suları ile ilgili çalıma başlatacaklarını belirtti. İlçe merkezinde 6500 metre civarında alt yapı çalışması yapılacağını ifade eden Bahçavan projenin uygulanacağı yerleri de tarif etti. Projenin bedelinin 3 Milyon TL olduğunu ifade eden Başkan Bahçavan, uzun süredir bu projeyi beklediklerini söyledi.
YOLLAR VE CEP PARKLAR GENİŞLİYOR
Esnafların ve vatandaşların mağduriyeti olan Cep Parklar ve kaldırım genişlikleri ile ilgili de çalıştıklarını ifade eden Bahçavan, Parke taşı alım ihalesini gerçekleştirdiklerini bu caddelerde dekoratif parke taşı döşemesi yapacaklarını belirtti. Karayollarına ait olan Balıkesir Caddesinde de alt yapı çalışmaları sonrası önemli bir değişim olacağını hatırlatan Başkan Bahçavan, Balıkesir girişinden orman işletmesine kadar Sıcak asfaltın Kara yolları tarafından atılacağını söyledi.
6 ay sürecek bu çalışmalarda vatandaşları mağdur etmemek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Başkan Bahçavan, bu süreçte rahatsızlık verecekleri vatandaşlardan özür diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: