Ebed ’2016’ya Engelsiz Merhaba’ Dedi
Ebed ’2016’ya Engelsiz Merhaba’ Dedi
Yayınlanma :
27.12.2015 18:45
Güncelleme :
27.12.2015 18:45


EBED lokalinde düzenlenen etkinliğe, konserin finansmanlığını üstlenen Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Çiftçi, AK Parti Engelliler Komisyonu Başkanı Naim Oruçoğlu, Himayaç-Der Denetim Kurulu Başkanı Hüseyin Seri, Kent Konseyi Kadın Meclisini temsilen Ayten Ülger Sünnetçiler, Ayşekadın Camii cemaati ve yüzlerce kişi katıldı.
Eğlence ile duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte açıklama yapan EBED Dernek Başkanı Dilek Kaynak ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Gültekin, “Bizler bu tür etkinlikleri sık sık düzenliyoruz. Katılımcılarımızın arasında imkansızlıklar nedeni ile sadece düzenlediğimiz etkinliklere katılabilen engelli üyelerimiz var. Onları evlerinden alıp, tekrar evlerine bırakıyoruz. Allah bizlere destek veren kurum kuruluş ve yöneticilerinden razı olsun. Bizler bu tür etkinlikleri engelli bireyler açısından eğlence, sağlıklı bireyler açısından ise sorumluluk duygularının hatırlanması olarak düşünüyoruz. Bu duyguları sık sık yaşamamız gerekiyor. Engelli ve engelsiz üye, üyelerimizin engelli çocukları ve üyemiz olmayan katılımcılarımızla, 2016’ya engelsiz merhaba dedik” şeklinde konuştu.
Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş ise, “Biz kurum olarak bu tür sivil toplum kuruluşlarının ve EBED’in her zaman yanındayız. Etkinliklerine, projelerine gerekli desteği veriyoruz. İmkansızlıklar nedeniyle evlerinden çıkıp bu tür etkinliklere katılamayan, sadece EBED’in düzenlediği etkinliğe katılabilen engelli bireyler olduğunu şimdi burada öğrendim. Cengiz beyden isim ve adreslerini bize bildirmesini istedim. Kurum olarak düzenlediğimiz etkinliklere iştirak etmelerine vesile olup sosyal hayata katılımlarını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: