Edirne’de Kurgusal Fotoğraf Atölyesi Sergilenecek
Edirne’de Kurgusal Fotoğraf Atölyesi Sergilenecek
Yayınlanma :
06.02.2015 17:05
Güncelleme :
06.02.2015 17:05


EFOD, sezon başından beri yürüttüğü önemli etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Enver Şengül Kurgusal Fotoğraf Atölyesi Fotoğraf Sergisi, 11 Şubat Çarşamba günü akşam saat 18.30’da Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) fuayesinde yapılacak açılışla fotoğraf meraklılarının beğenisine sunulacak.
EFOD Başkanı Serdar İyiiz, atölyelerin derneklerinin amiral gemisi olduğunu ifade ederek, sezon boyunca devam eden beş atölyeye 60 civarında sanatçı katıldığını ve uzun süreli çalışmaların bir proje konsepti içinde geliştiğini söyledi.
10 aydan beridir değişik konularda yaptıkları kurgulardan oluşan fotoğraf sergisinde fotoğraf sanatının alanlarından birini uygulamaya geçirdiklerini belirten Enver Şengül, konuyu kendilerinin kurgulayarak fotoğrafladıklarını söyledi. Daha önce de belgesel birçok atölye çalışması yürüttüklerini dile getiren Şengül, "Her hafta bir konu belirledik, bunun hazırlıklarını yaptık, bir konuyu fotoğraflayarak oluşturduğumuz, yaklaşık 50 fotoğraflık bir koleksiyonu sergileyeceğiz" dedi.
Kurgusal Fotoğraf Atölyesi’nde, Enver Şengülü ile beraber, Halil Karabacak, Kürşat Bilişli, Yılmaz Aynalı, Evnur Kahyacı, Seda Karacauva, Hanife Dalkıran, Turan Döner, İsmail Büyükşimşek, Serkan Kızılırmak, Servet Çınar, Elif Tuğba, Oğuz Taylan ve Hazal Şengül Evcimen görev aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: