Edirne Sandık Başında
Edirne Sandık Başında
Yayınlanma :
01.11.2015 14:00
Güncelleme :
01.11.2015 14:00


7 Haziran’da yapılan milletvekili genel seçimlerinin ardından milyonlarca seçmen yaklaşık 5 ay aradan sonra yeniden sandık başına gitti. Vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde oy kullanacağı merkezlere akın ederken oyunu kullanan vatandaşlar, seçimlerin ülke için hayırlı olmasını ve huzur getirmesini temenni etti.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de Kırkpınar Ağası Alper Yazoğlu Ortaokulu’nda 1072 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Vali Şahin, oy kullanma işlemi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz halkımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Bu seçimin öncelikle Edirne’ye, Türkiye’ye ve dünya barışına hayırlar getirmesini diliyoruz" dedi.
Edirne Belediye Başkan Recep Gürkan ise İlhami Ertem Anadolu Lisesi’nde oy kullandı. Partililerle birlikte okula gelen Gürkan, 1088 No’lu sandıkta oyunu kullandı. Gürkan, sandıktan çıkacak olan her türlü sonuca saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek, "Bu ülkenin birliği, bütünlüğü, bölünmezliği, herkesin ve her şeyin üzerindedir. Herkesin şapkasını önüne koyup sandıktan çıkacak sonuçlara saygı göstermesi, millet idaresine saygı göstermesi gerekir. İvedilikle hükümet kurularak ülkemizin tekrar hem terör anlamında, hem ekonomik anlamda normalleşmesi gerekiyor. Seçim sonuçlarının öncelikle Edirne’miz ve Türkiye için hayırlı olsun. Halkın verdiği karar bazen beğenmeyebiliriz ama her zaman en doğru karardır. Buna da hepimiz saygı göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: