Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlünün Düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği Programı Büyük Beğeni Topladı
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlünün Düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği Programı Büyük Beğeni Topladı
Yayınlanma :
22.04.2015 15:15
Güncelleme :
22.04.2015 15:15


Düzenlene programda ilçe genelinde 10 okul tarafından hazırlanan 18 gösteri Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde seyircilerle buluştu. Büyük emekler verilerek hazırlanan gösterilerde çocuklar seyircilerin gönüllerini fethettiler. Ayakta alkışlanan gösteriler sırasında çocuklarımızın mutluluğu ve heyecanı yüzlerinden okunuyordu. Aynı mutluluğu ve heyecanı yaşayan veliler de çocukların ortaya koydukları performansın karşılığını ziyadesiyle verdiler. Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleşen ve büyük bir renk cümbüşünün hüküm sürdüğü Çocuk Şenliği’ni kalabalık bir seyirci grubu takip etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: