Edremit’ten Umre’ye Dualarla Yolcu Edildiler
Edremit’ten Umre’ye Dualarla Yolcu Edildiler
Yayınlanma :
01.04.2015 16:55
Güncelleme :
01.04.2015 16:55


Hac, Umre ve Kültür Turları organizasyonlarının adresi olan Hizmet Turizm organizasyonuyla Edremit’ten umreye gidecek olan 150 kişilik umre kafilesi, dua ve gözyaşlarıyla kutsal topraklara uğurlandı.
Bademli ve Şerefiye Öğrenci Yurdu’nda, ilahiler okunup İsmail Bozkurt tarafından edilen dua edildi. Bursa, Balıkesir ve Edremit’ten gelen umreye gidecek yolcular Kocaseyit Havaalanı’ndan Medine’ye yolcu edildiler.
‘Tam hizmet, tam ibadet’ parolası ile çalıştıklarını ifade eden Hizmet Turizm Edremit Temsilcisi Şeref Coşğun, “Umre bilindiği üzere küçük hac görevidir. Umre adaylarımız 15 gün sonra ibadetlerini tam olarak yerine getirmenin huzuru içerisinde Edremit’e geri dönecekler. Allahımız gidenlere yol selameti versin. Gidemeyenlere ise en kısa zamanda gitme imkanını nasip etsin” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: