Evden 10 Kamyon Çöp Çıktı
Evden 10 Kamyon Çöp Çıktı
Yayınlanma :
25.04.2015 10:30
Güncelleme :
25.04.2015 10:30


Pazarcık Mahallesi sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçen Saray Belediyesi Temizlik İşleri personeli, Saray Belediyesi Çevre Mühendisliği ve Zabıta Ekipleri, hurda ve çöp yığınları ile yaşanmaz hale gelen 60 yaşındaki Hamiyet T.’nin evi ile karşılaştı. Alınan özel izinle, polis ekiplerinin gözetiminde Saray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler evin tüm odalarında ve bahçesinde uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılması için çalışma başlattı.
Evsel atık, çöp, karton kutu, cam şişe, plastik ve teneke kutuların dışarı çıkarılması ve temizlenmesi için çalışan ekipler, yaklaşık 6 saatlik uğraşın ardından çöp evden 10 kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri tarafından boşaltılan çöpler kamyona doldurularak götürüldü.
İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler çöplerin temizlenmesinin ardından evde ilaçlama yapmak için çalışma başlattı.
Yaklaşık 10 yıl önce eşini kaybeden Hamiyet T.’nin o zamandan itibaren çöp toplamaya başladığı, evinde biriken çöpler yüzünden eve giremediği, evinin bahçesinin bir köşesinde yatıp kalktığı ve maddi durumunun da iyi olduğu iddia edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: