Evlerinin Altını El Sanatları Atölyesi Yaptılar
Evlerinin Altını El Sanatları Atölyesi Yaptılar
Yayınlanma :
30.09.2015 10:50
Güncelleme :
30.09.2015 10:50
Bursa’nın sahil ilçesi Mudanya’da bir aile evlerinin altına el sanatları atölyesi açtı. Atölyede ağırlıklı olarak ev eşyaları süsleyen aile, daha sonra bu eşyaları internet üzerinden ve atölyeden satıyor. Evvela özel siparişle marangoza yaptırılan eşyaların atölyeye geldikten sonra boyası ve desenleri elle yapılıyor.
Bu işe daha yeni başladıklarını ifade eden İbrahim Sertler, “Burası bizim kendi evimiz. Yan tarafta da el sanatları atölyemiz var. Orada kendi çapımızda bir şeyler yapmaya uğraşıyor. Çay tepsisinden sehpaya, takı kutusundan peçeteliğe 50 çeşite yakın ahşap işi yapıyoruz. Marangoza sipariş veriyoruz. Ham olarak bize geliyor, biz de boya ve desenini elde yapıyoruz. Ürünlerimizde 20 liradan 600 liraya fiyat aralığı var. Yaptıklarımızı internete koyuyoruz. Bazısı da burada görüp alıyor. İnternette gördükten sonra yerinde görmek isteyenler de oluyor.” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: