Fikret Orman O Oyuncuyu Resmen İstedi
Fikret Orman O Oyuncuyu Resmen İstedi
Yayınlanma :
18.12.2015 10:40
Güncelleme :
18.12.2015 10:40
Altınordu Kulüp Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın kırmızı-lacivertli takımın genç oyuncusu Çağlar Söyüncü’yü istediğini söyledi. Orman ile yaptığı telefon görüşmesinin tüm detaylarını açıklayan Özkan, “11 Kasım Çarşamba günü Sayın Fikret Orman beni aradı ve Altınordu’da yaptığımız çalışmalarla ilgili tebrik etti. Ben de, kendisinin yepyeni bir Beşiktaş oluşturduğunu söyleyip; Veli, Olcay, Oğuzhan ve Gökhan gibi genç oyuncularla Beşiktaş’ı izlemenin keyif olduğunu ifade ettim. Hemen ardından Çağlar Söyüncü konusu gündeme gelince ben, ‘Bizim çocuklarımızla bir yeminimiz var. En az 1 sezon Altınordu A takım forması giymeden bir yere gitmek yok. İnşallah sezon sonu görüşürüz’ dedim. Bu sistemi kurallar ve ilkelerle yönetmezsek un ufak edileceğimizi de vurguladım” dedi.
Bu diyalog üzerine Orman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Çağlar’ı oynatmak istediğini söyleyerek ısrar etti. Seyit Mehmet Özkan’ın Orman’a cevabı ise “Sezon sonu Beşiktaş’a öncelik tanırız” oldu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: