Gaziemir’e Zaferle Döndüler
Gaziemir’e Zaferle Döndüler
Yayınlanma :
14.12.2015 12:00
Güncelleme :
14.12.2015 12:00
Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Boccia Takımı, Samsun’da düzenlenen 1. Boccia Türkiye Şampiyonası’ndan zaferle döndü. Şampiyonada BC 1 Kategorisi’nde yarışan sporculardan Fatih Akkan Türkiye birincisi, Hasan Çakır Türkiye üçüncüsü, Vedat Dinç Türkiye dördüncüsü, Cansu Arap ise Türkiye beşincisi oldu. Antrenörler Filiz Özcan ve Kemal Koç yönetiminde İzmir’i başarıyla temsil eden sporcular şampiyonluk kürsüsünde gururla yerlerini aldı. Turnuvada madalyaları toplayan sporcular kente döner dönmez Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’u makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı. Sporcular her zaman yanlarında olduğu ve kendilerine her türlü imkanı tanıdığı için Başkan Şenol’a teşekkür etti.
Belediye sporcularının başarılarıyla kendisini gururlandırdığını söyleyen Başkan Şenol ise "Boccia sporuna gönül vermiş siz sporcularımızı gösterdiğiniz azim ve sergilediğiniz cesaretten ötürü kutluyorum. Elde ettiğiniz derecelerle gurur kaynağımız oldunuz. Siz yeter ki isteyin, ben her zaman sizlerin yanındayım. Sizlerin de katkısıyla Boccia takımımızı daha da büyüterek daha büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: