Harmancık’ta Tarım Kredi Kooperatifi Çiftçileri Bilgilendirdi
Harmancık’ta Tarım Kredi Kooperatifi Çiftçileri Bilgilendirdi
Yayınlanma :
09.02.2015 11:20
Güncelleme :
09.02.2015 11:20


Orhaneli Tarım Kredi Kooperatifi, Harmancık’ta muhtarlara ve çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı. Orhaneli Kooperatifi Müdürü Alper Yaldız, “Bursa’nın dağ ilçeleri Orhaneli, Harmancık ve Büyükorhan’da çalışıyoruz. Her akşam köyleri ziyaret ediyor, çiftçilerimizi bilgilendiriyoruz. Bugün de burada sizlerle beraberiz. Çiftçilerimizin yemden mazota, gübreden zirai alete, fideden fidana, damlama sulamadan seraya kadar , bütün ihtiyaçlarını en uygun şartlarda,en kaliteli ürünlerle karşılıyoruz. çoğu kalemde 0 faizli ,diğer alanlarda ise çok düşük faiz oranı ile çiftçimize kaliteli ürünleri çok uygun fiyatlarla sunuyoruz” dedi.
Tarım sigortalarının önemine de işaret eden Yaldız, “Artık tarımda sigorta kaçınılmaz. Bu sayede hem yetiştirdiğiniz ürünlerinizi garanti altına almış, hem indirimli faizlerden faydalanmış olacaksınız. Allah korusun, yaşanabilecek sel, dolu gibi felaketlerde devletin size sağladığı kolaylıklardan yararlanacaksınız” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: