Havuzlar Öğrencilerle Doldu Taştı
Havuzlar Öğrencilerle Doldu Taştı
Yayınlanma :
09.09.2015 16:05
Güncelleme :
09.09.2015 16:05
Osmangazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Atıcılar, Fatih, Karaman ve Demirtaş yarı olimpik yüzme havuzlarında düzenlenen yaz dönemi yüzme kursları sona erdi. Haziran-eylül tarihleri arasında 4 dönem olarak düzenlenen yüzme kurslarına, yaşları 5 ile 15 arasında değişen toplam 7 bin 600 öğrenci katıldı.
Yüzme bilme seviyelerine göre öğrencilere üç kategoride (yüzme bilmeye, az bilen ve yüzme bilen) uzman yüzücüler tarafından akademik bir eğitim programı uygulandı. Yaz spor okullarına katılarak yüzme öğrenen tüm öğrencilere sertifika verildi. Öğrencilerin dışında 3 bin 350 vatandaş da havuzlarımızdan faydalanarak yüzme programlarına katıldı.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak biz spor tesislerimizde çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 12 ay spor yapmasını istiyoruz. Yaz döneminde okulların tatil olmasıyla birlikte öğrencilerimizin tatillerini spor yaparak geçirmeleri için çeşitli branşlarda yaz spor okulları düzenledik. Havuzlarımızda toplam 7 bin 600 öğrencimiz yüzme eğitimi aldı. Öğrenciler dışında binlerce vatandaşımız da havuzlarımızdan faydalanarak yüzmenin keyfini çıkardı” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: