Her İlçeye İki Meydan Çeşmesi
Her İlçeye İki Meydan Çeşmesi
Yayınlanma :
07.08.2015 10:55
Güncelleme :
07.08.2015 10:55


Proje kapsamında planlanan meydan çeşmelerinden, toplam 20 adet yapılmasının hedeflendiğini belirten Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, böylelikle hem “Bursa’da Su Çeşmeden İçilir” anlayışını pekiştirmeyi, hem de Bursa’nın tarihi ve kültürel yapısına katma değer sağlamayı amaçladıklarını vurguladı. Çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Çetinavcı, “İlki, İznik’te yapımına başlanan meydan çeşmesinin yapımında İznik çinileri kullanılacak. Meydan çeşmeleri inşa edilirken, ilçelerin kültürel ve sosyolojik özellikleri dikkate alınacak. Proje bağlamında Keles, Orhangazi ve Karacabey’de de yerler belirlendi” dedi.
“Yaşanılmasından mutluluk duyulan sağlıklı şehir Bursa” hedefindeki çalışmalarına bundan sonraki süreçte de artan ivmeyle devam edeceklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, gerçekleştirdikleri projeleri Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğü ve yol göstericiliğinde hayata geçirdiklerini de sözlerine ekledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: