Huzurevi Sakinlerinden El Sanatları Sergisi
Huzurevi Sakinlerinden El Sanatları Sergisi
Yayınlanma :
25.08.2015 13:20
Güncelleme :
25.08.2015 13:20


Yaklaşık bir yıldır huzurevi sakinleri ve personelinin yoğun emeğiyle hazırlanan ürünler, huzurevi dostlarının ve sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Huzurevi sakinlerinin boş zamanlarını değerlendirme ve fiziki aktivitelerini artırma amaçlı bir çok sanatsal çalışmalar yaptıklarını belirten Selçuk Belediyesi Huzurevi Müdürü Serpil İbri, bu kapsamda yapılan ahşap boyama, takı-tasarım, geri dönüşüm, taş boyama, el örgüsü, bebek yapımı, resim ve dikiş-nakış gibi çalışmaları kapsayan serginin 1 Eylül salı günü saat 18.00’da Selçuk-Efes Kent Belleği’nin zemin katında açılacağını duyurdu.
Hazırlıkların tamamen huzurevinin kendi kaynakları ve birikimiyle oluşturulduğu ve ziyaretlerle değerinin daha da büyüyeceğine inandığını kaydeden İbri, 4 Eylül Cuma gününe kadar açık kalacak olan serginin açılışına tüm huzurevi dostlarını ve sanatseverleri davet etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: