İnegöl’de Kar Alarmı
İnegöl’de Kar Alarmı
Yayınlanma :
31.12.2015 16:10
Güncelleme :
31.12.2015 16:10
İnegöl’ün yüksek yerlerinde etkili olan kar, sürücülere trafikte zor anlar yaşattı. Her kış kabus yaşanan Mezitler bölgesinde Karayolları ekipleri, ilçe merkezinde İnegöl Belediyesi, kırsal mahallelerde ise Bursa Büyükşehir ve İnegöl belediyeleri ekipleri nöbet tuttu. Gece başlayıp gündüz de aralıklarla devam eden kar yağışında kapanma noktasına gelen 20 mahallenin yolu açıldı. Karakadı, Kestanealan, İclaliye, Lütfiye, Eskiköy, Saadet, Hilmiye, Mesruriye, Bahçekaya, Tahtaköprü, Çayyaka, İnayet, Çaylıca, Gülbahçe, Sultaniye, Gedikpınar, Kocakonak, Güzelyurt ve Hamitabat mahalleleri ile Oylat yolu trafik akışına kapanmadan açıldı.
Bursa-Ankara yolunun Mezit ve Ümitalan mevkilerinin kapanmaması için Karayolları ekipleri sürekli çalışma yapıyor. Bu güzergahta kesintisiz ulaşım sağlanıyor. Öte yandan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yolu, Hamzabey rampasında uyarılara rağmen gerekli tedbirleri almadan yola çıkan bazı araçlar kayınca trafik akışı bir süre durdu. Zincir takan işçi servisleri ise sıkıntısız bir şekilde bölgeye ulaştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: