’infaz Vakti Gelen Kadını’ Son Anda Jandarma Kurtardı
’infaz Vakti Gelen Kadını’ Son Anda Jandarma Kurtardı
Yayınlanma :
06.03.2015 15:45
Güncelleme :
06.03.2015 15:45


Olay, geçen Çarşamba akşamı Çeşme ilçesi Ovacık mahallesinde meydana geldi. Eşinden ayrı yaşayan M.Y. (36) isimli kadını telefonla arayan eşi T.Y. (38), ’Seni almaya geliyorum. Arabayla gezelim biraz’ demesi üzerine, M.Y. öldürülmekten şüphelenip yanına bıçak da aldı. Boşanmak üzere olan karı koca yolda giderken, iddiaya göre belinden silahını çıkaran T.Y., eşinin başına silahın kabzasıyla vurmaya başladı. İkili arasında boğuşma yaşanırken araç yoldan çıkıp çamura saplandı. T.Y., bir akrabasından yardım isterken eşi M.Y’e ses çıkarması halinde ölümle tehdit etti.
İNFAZ VAKTİN GELDİ
Eve geldiklerinde T.Y., iddiaya göre M.Y.’i elektrik kablosu ile bağlayıp sopa ile kollarına ve dizlerine defalarca vurarak işkence yapmaya başladı. Acı içinde kalan M.Y.’ye seslenen T.Y., ’’İnfaz vaktin geldi. Son kez ablanı arayabilirsin. Ama hiçbir şey belli etmeyeceksin’’ dedi. Ablasını arayan M.Y., ablası ile konuşup telefonu kapattı. M.Y.’nin ablası, telefonda M.Y’nin sesinin kötü olduğunu anlayınca durumu 156 Jandarma İhbar Hattı’nı arayarak bildirdi. Çeşme Jandarma İlçe Komutanlığı’ndan bir ekip hemen eve yönlendirildi. Saat 03.30 sıralarında evin önüne gelen sivil jandarma ekipleri, şüpheli T.Y.’nin kapıyı açmayacağını düşünerek komşuları gibi kapıdan seslendi. Elbisesi ve yüzü kan içerisinde olan T.Y. kapıyı açarken, jandarma ekipleri T.Y.’i etkisiz hale getirip gözaltına aldı.
Bu sırada evden koşarak çıkan ve işkence gördüğü anlaşılan M.Y., jandarmaya sığındı. Evde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, bıçak, sopa ve elektrik kablosu ele geçirildi. İşkence gören M.Y., Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ne teslim edildi. T.Y.’nin işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: