İstiklal Marşı Okuma Yarışması İl Birincisi Yenişehir’den
İstiklal Marşı Okuma Yarışması İl Birincisi Yenişehir’den
Yayınlanma :
13.03.2015 11:15
Güncelleme :
13.03.2015 11:15


Geçen hafta Yenişehir’de yapılan yarışmada ilçe birincisi olan Orhangazi TOKİ Ortaokulu 8 D öğrencisi Sümeyye Daştan, Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde 17 ilçe birincisiyle yarıştı. Yenişehir Orhangazi Toki Ortaokulu Müdürü Necati Özkan ve Türkçe öğretmeni Nermin Güven ile Bursa’daki yarışmaya giden Sümeyye Daştan, rakiplerini geride bırakarak, yarışmayı birinci olarak tamamladı.
TOKİ Ortaokulu Müdürü Necati Özkan, öğrencilerinin aldığı başarının çok önemli olduğuna dikkat çekti. Özkan, “Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Sümeyye Daştan il birincisi olmuştur. Kendisini ve emek veren öğretmenlerine teşekkür ederiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: