İzmir’de Müzik Dolu Günler
İzmir’de Müzik Dolu Günler
Yayınlanma :
19.04.2015 13:25
Güncelleme :
19.04.2015 13:25
Avrupa’nın önemli müzik okullarından İzmir’e gelecek olan sanatçılar, Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü’nün düzenlediği 2’nci Uluslararası Müzik Haftası ve Fuarı’nda buluşacak.
Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü, 4-8 Mayıs tarihleri arasında çeşitli ülkelerden dünyaca ünlü birçok sanatçı ve akademisyenin katılımıyla, Uluslararası Müzik Haftası ve Fuarı düzenliyor. Almanya, Hollanda, İtalya, Rusya gibi farklı ülkelerden gelecek sanatçıların katılımıyla bu yıl ikincisi düzenlenecek etkinliğe aralarında devlet sanatçıları Prof. Arife Gülşen Tatu, Ruşen Güneş ve Alexander Rudin ile Lauma Skride, Costantino Catena, Alberto Martini, Bettina Hoffmann, Alberto Belli gibi birçok alanında uzman sanatçı katılıyor. Sanatçılar konserlerin yanı sıra ustalık sınıfı eğitimleriyle de genç müzisyenlere dersler verecek. Ayrıca hafta boyunca enstrüman ve müzik kitapları fuarı gerçekleştirilecek.
HALKA AÇIK VE ÜCRETSİZ
Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi ve Konser Etkinlikleri Koordinatörü Payam Gül Susanni, Selçuk Yaşar Kampüsü’ndeki tüm etkinliklerin İzmirlilere açık olarak gerçekleştireceğini ve ücretsiz olduğunu söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: