Yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmak isteyen kaçakları taşıyan tekne, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında battı. Teknede bulunan 3 kaçak ölürken, 70 mülteci ise sahil güvenlik tarafından kurtarıldı.
Edinilen bilgiye göre, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isteyen kaçak göçmenler, Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu’dan tekneye binerek denize açıldı. Kuzey Ege’de etkili olan fırtına sebebiyle kaçakların bindiği tekne bir müddet sonra battı. Teknede bulunanlar sahil güvenlikten yardım istedi. Süratle bölgeye giden sahil güvenlik botu 70 kişiyi kurtarırken, 3 kişinin ise cesedine ulaşıldı.
Kaçakları Taşıyan Tekne Battı: 3 Ölü
Kaçakları Taşıyan Tekne Battı: 3 Ölü
Yayınlanma :
24.08.2015 14:20
Güncelleme :
24.08.2015 14:41


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: