Karacabey’in Meseleleri Bursa’da Masaya Yatırıldı
Karacabey’in Meseleleri Bursa’da Masaya Yatırıldı
Yayınlanma :
12.11.2015 15:40
Güncelleme :
12.11.2015 15:40


Başkan Ali Özkan, İlçe Başkanı Murat Erol, önce İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette, asayiş konuları masaya yatırılırken, Özkan, her zaman güvenlik güçlerinin yanında oldukları mesajını verdi.
Özkan ve Erol, Bursa Kent Konseyi Başkanlığı ve Büyükşehir Başkan Danışmanlığı görevlerine seçilen Hasan Çepni’ye de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bursa Kent Konseyi ve Karacabey Kent Konseyi’nin ortak çalışmalarından duyulan memnuniyet dile getirildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: