Karikatürler Güldünya Şarkıları İle Ses Buldu
Karikatürler Güldünya Şarkıları İle Ses Buldu
Yayınlanma :
07.03.2015 10:15
Güncelleme :
07.03.2015 10:15


İzmir Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÇUAM) tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Çizgi ile Kadınlar” sergisinde Seferihisar Müzik Eğitmenleri ve Müzisyenleri Derneği Özel Çocuklar Korosu, Güldünya şarkıları ile karikatürlere ses oldu.
İzmir Üniversitesi Necdet Doğanata Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergiye Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Merdan Hekimoğlu, KÇUAM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazife Aydınoğlu, illistüratörler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: