Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri,Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan ´Kendine inan özgüven kazan´ adlı proje kapsamında Cambridge’e gitmek üzere Biga’dan ayrıldı.
Okul Müdürü Bayram Ali Dur yaptığı açıklamada: "Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan Erasmus ve okullar ana eylem 1 okul eğitimi personel hareketliliği projemiz,Türkiye genelinde 3 bin 642 proje arasından seçildi. Projemizin bütçesi 29 bin 780,00 avro olup,içerik olarak bakıldığında eğitimin en önemli unsuru olan öğretmenlerin niteliklerini arttırma ve daha kaliteli bir eğitime ulaşma amacı gütmesi nedeniyle bir ilk kabul edilebilir.Bu yönüyle ilçemiz eğitim öğretim faaliyetlerine öncülük yapacağı düşülmektedir.Bu proje kapsamında eğitime ve öğrenmeye olan inancımız ile tatil döneminde 10 kişilik heyet ile İngiltere’nin Cambridge şehrine olacağız" dedi.
Kendine inan özgüven kazan
Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri,Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan ´Kendine inan özgüven kazan´ adlı proje kapsamında Cambridge’e gitmek üzere Biga’dan ayrıldı.
Yayınlanma :
22.01.2017 13:56
Güncelleme :
22.01.2017 13:56


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: