Keşan’da Bin 580 Öğrenciye Tablet Dağıtıldı
Keşan’da Bin 580 Öğrenciye Tablet Dağıtıldı
Yayınlanma :
13.11.2015 12:35
Güncelleme :
13.11.2015 12:35


Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Erarslan, Fatih Projesi kapsamında etkileşimli tahtaların okullara dağıtımının devam ettiğini ifade ederek, lise öğrencileri ve öğretmenlerine ise tablet dağıtımının sürdüğünü söyledi.
Fatih Projesi kapsamında Keşan’daki 13 ortaokula 247, 11 liseye de 213 olmak üzere toplam 460 etkileşimli tahtanın dağıtıldığı ve kurulumunun yapıldığını dile getiren Erarslan, yine proje kapsamında Keşan’daki lise öğrencileri ve öğretmenlerine ise toplamda bin 580 adet tablet bilgisayar setinin verildiğini dile getirdi.
Projenin başlangıcı olan 2011 yılından bu yana Keşan’da 2 bin 640 öğretmenin Fatih Projesi eğitimlerinin tamamladığını söyleyen İlker Erarslan, ayrıca proje kapsamında 132 tane de kurs düzenlendiğini vurguladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: