Kocan Kadar Konuş Filminin İzmir Galası
Kocan Kadar Konuş Filminin İzmir Galası
Yayınlanma :
03.01.2016 16:45
Güncelleme :
03.01.2016 16:45


İzmir Optimum Outlet, Kocan Kadar Konuş-Diriliş filminin başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım ile filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü’nü ağırladı. İzmirlilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan film ekibi, alışveriş merkezinde kurulan platformda vatandaşları selamladı, filmin sosyal medya hesabında paylaşmak üzere video çekimini yaptı. Filmin galasını seyircilerle izleyen ekip, film öncesi yaptıkları açıklamada 3. filmin sinyalini verdi.
“MEMLEKETİME GELMİŞ GİBİYİM”
İzmir’deki yoğun ilgi nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten oyuncu Ezgi Mola, “İzmir’de şahane bir kalabalık var. Ne zaman gelsek bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Kocan Kadar Konuş’ta oynadığım karakter zaten İzmirli. Bir nevi memleketime gelmiş gibiyim. Bu sıcacık karşılama hepimize iyi geldi. Bir iş yapıyoruz ve karşısında hep güler yüzle karşılaşıyoruz. Bu da bizim motivasyonumuzu çok yükseltiyor. Biz yaptığımız işi çok sevdik. İçimiz çok rahat. Seyirciyle birlikte izlemeye gayret ediyoruz ve reaksiyonlarını görüyoruz” dedi. Son zamanlarda komedi ağırlıklı işler yaptığını hatırlatan Mola, diğer türdeki filmlerde de keyifle çalışacağını belirtti.
“3. FİLM İÇİN ŞİMDİDEN FİKİRLER OLUŞMAYA BAŞLADI”
Başrolü Ezgi Mola ile birlikte paylaşan oyuncu Murat Yıldırım ise “İzmir bizi geçen yıl da çok güzel ağırladı. Filmi en çok seyreden illerden biri İzmir ve Adana olmuştu. İzmir benim için çok önemli çünkü her yıl İzmir’e teyzemleri ziyarete geliyorum. Ankara’da arkadaşlarım var, Adana’da ailem yaşıyor, İstanbul’da ben okudum” diyerek espri yaptı. Üçüncü film için şimdiden fikirlerin oluşmaya başladığını dile getiren Yıldırım, “Hatta notlara bir göz gezdirdim. Eğer yapılırsa güzel fikirler var. Şuan önemli olan 2. filmin insanlar tarafından beğenilmesi. Bu bizim için gurur verici. Romantik komedi tarzda film Türkiye’de çok fazla yapılmıyor. Bu alanda benim de bir filmim olmuş oldu. İnşallah devamı gelir” diye konuştu.
“HİKAYE DEVAM EDER”
Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü ise şunları söyledi: “Biz, 7-8 aydır bu anı bekliyoruz. Filmin yazım aşamasından beri perdede seyircisi ile buluşacağı anı bekliyorduk. Az sonra seyirci ile filmi izleyeceğiz. Onların enerjisini ve güler yüzünü görmek bizi mutlu ediyor. Filmin devamının gelip gelmeyeceğine karar verecek olan seyirci. Biz ilk filmi çekerken ‘keşke devamını yapsak’ diyorduk. Yine devamını yapmak isteriz. Seyircinin reaksiyonuna bakıp hep beraber karar veririz ama hikaye devam eder.”
Film ekibi gazetecilere verdiği röportajın ardından izleyicilerle bol bol fotoğraf çektirdi, ardından seyircilerle birlikte filmi izledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: