Kusursuz Olarak Gördükleri Soygun Planını Çanakkale Polisi Bozdu
Kusursuz Olarak Gördükleri Soygun Planını Çanakkale Polisi Bozdu
Yayınlanma :
07.03.2017 08:38
Güncelleme :
07.03.2017 08:38


Ancak kusursuz olarak gördükleri soygun planında gözden kaçırdıkları bir ayrıntı vardı ki oda Çanakkale polisiydi. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, tam 15 gün boyunca eve bile gitmeye fırsat bulamadan gece gündüz bilgisayar başında işyeri ile çevresindeki güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını içeren onlarca görüntüyü tek tek izleyerek suçluların izini sürdü ve sonunda amacına ulaşarak iki zanlıyı kıskıvrak yakaladı.
Uzun ve yorucu titiz bir çalışma sonucu UEPSAŞ’ın kasasını patlatarak 40 bin lira çalan iki suç ortağından M.Y.Y.'yi Çanakkale'de, suç ortağı M.C.B.'yi ise İstanbul'da yakalayıp, gözaltına aldı. O kasa hırsızları, aynı gün adliyeye sevk edildi ancak polisin özverili çalışmasına kaşın mahkemede hakim karşısına çıktı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Çaldıkları 40 bin liranın 35 bin lirasını keyifle harcayan iki hırsız, elleri kelepçeli olarak geldikleri adliyeden kollarını sallayarak çıkarken onları yakalamak için günlerce büyük özveri gösteren polisler ise arkalarından öylece bakakaldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: