Malkara’da Trafik Semineri İlgisiz Kaldı
Malkara’da Trafik Semineri İlgisiz Kaldı
Yayınlanma :
07.07.2015 13:25
Güncelleme :
07.07.2015 13:25


Malkara Ziraat Odası’nda düzenlenen seminerde, Malkara Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsmail Şen, THK Başkanı Üzeyir Kocakır, Trafik Polisleri İstemihan Develi ile Recep Budak ve gazeteciler yer aldı.
Seminerde, vatandaşların trafik güvenliği konusunda daha çok bilinçlenmesi, sürücü ve yaya eğitimlerinin daha etkin hale getirilmesi amacıyla, eğitimlerin makul seviyede arttırılması ve belirlenen hedeflere ulaşılması bakımından çalışmalar yapılması şeklinde konular görüşüldü.
Düzenlenen trafik eğitim seminerinin vatandaş için faydalı olacağını ifade eden Trafik Polisi İstemihan Develi, sürücü ve yayaların trafik kurallarına karşı bilinçlenmesi yönünden önemli olduğunu vurguladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: