Malkaralıların ’yol İsyanı
Malkaralıların ’yol İsyanı
Yayınlanma :
24.06.2015 19:15
Güncelleme :
24.06.2015 19:15


İshakça, Karaidemir, Evrenbey, Kırıkali Yörük, Karamurat, İbribey, Kermeyan, Hacısungur, Soylu ve Yörgüç’ten Malkara’ya ulaşım sağlamak için köy yollarını kullanan vatandaşlar, bozuk yollara isyan etti. Tahribata uğramış yollarda gitmek istemeyen sürücüler, çukurlara girmemek için kazaya davetiye çıkartıyor. Çukurdan kaçamayan araçlar, soluğu oto tamircisinde alıyor.
Civarda oturan bir vatandaş, "Yıllardır burada yol sorunu yaşıyoruz. Kimse gelip burasıyla ilgilenmedi. Bu yollar ne zaman yapılacak? Kimse gelip bakmıyor. Yama yapmakla da bu iş olmaz. Arabaların karterleri dağıldı. Verilen sözlerin bir an önce yerine getirilmesini istiyoruz" dedi.
Yoldan geçen bir sürücü ise yolların çok kötü olduğunu belirterek, "Arabalarda amortisör kalmadı. Yollar adeta köstebek yuvasını andırıyor" diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: