Memiş, Su Gösterileri Sistemi İçin Çtso’ya Teşekkür Etti
Memiş, Su Gösterileri Sistemi İçin Çtso’ya Teşekkür Etti
Yayınlanma :
04.05.2015 17:40
Güncelleme :
04.05.2015 17:40


Su Gösterileri Sistemi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 22 ve 23 Nisan’da Çanakkaleli çocuklar için, 24 Nisan’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde düzenlenen Çanakkale Savaşları’nın 100. Yılını Anma Törenleri’nde de vatandaşlar için özel gösteriler gerçekleştirerek, görsel zenginliği ile Çanakkale halkının ile yerli ve yabancı ziyaretçilerin farklı bir gece yaşamasını sağlamıştı.
ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal tarafından Kongre Fuar Merkezi’nde ağırlanan, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Çanakkaleli çocuklar ve öğrenciler adına Kordonboyu Seyir Terası’nda 22 ve 23 Nisan akşamları izlenen Su Gösterileri için ÇTSO yönetimine teşekkürlerini sundu. Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, “Ticaret ve Sanayi Odası’nın kentin yaşamına yeni bir renk olarak armağan ettiği Su Gösterileri Sistemi, özellikle çocuklarımızın çok ilgisini çekiyor. Bu farklı atmosferi oluşturan ÇTSO’ya ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: