Menderes Belediyesi İlçedeki Ova Yollarını Yenileniyor
Menderes Belediyesi İlçedeki Ova Yollarını Yenileniyor
Yayınlanma :
23.11.2015 11:10
Güncelleme :
23.11.2015 11:10


Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede yer alan Oğlananası’ndaki yollarda bir çalışma başlattı. Ova yollarını açmaya başlayan ekipler, mevcut üç yolu yeniden düzenlerken, üç yolu da mahalleye kazandırdı. Ekiplerin, toplam 25 kilometrelik alanda gerçekleştireceği çalışmalarda ise çamurlu yollara stabilize malzeme dökeceği belirtildi.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemizin her köşesinde yol yapım çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın da taleplerini dinleyerek programa dahil ettiğimiz ova yollarımızda çalışmalarımız sürüyor. Mevcut ova yollarımızda düzenleme çalışmasının yanı sıra yeni ova yollarını da ilçemize kazandırıyoruz. Böylece vatandaşlarımızın yol sorununu ortadan kaldırmış olacağız. Çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizin her noktasında ulaşım kolay sağlanacak” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: