Mhp Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz:
Mhp Bursa İl Başkanı Yüksel Yılmaz:
Yayınlanma :
07.06.2015 23:10
Güncelleme :
07.06.2015 23:10
Partisinin seçim sonuçlarını değerlendiren Yılmaz, "MHP olarak Bursa’da yüzde 17.5 civarında oy alarak 3 milletvekili çıkardık. 2011 seçimlerinde kıl payı kaçırdığımız 3’ncü milletvekillini bu sefer kazandık. Beklentimiz bu doğrultudaydı. Ama nihayetinde 2011 genel seçimlerinde oyumuz yüzde 14’tü. Bugün yüzde 17.5 civarı, 18’e yakın bir oy almış durumdayız. Dolayısıyla çok başarılı olmasak da başarısız sayılacak bir sonuç bizim açımızdan hasıl olmamıştır. Biraz daha bu seçimde oy almış olsaydık 4’ncü milletvekillini çıkarmış olacaktık" şeklinde konuştu.
Milletin tercihine saygı duyduklarını ifade eden Yılmaz, "Milletimizin tercihine boynumuz kıldan ince. Türkiye genelinde de hadiseye bakacak olursak bu seçimin kaybedeni AK Parti olmuştur. Netice itibariyle bizler de önce ülkem, sonra milletim, sonra partim diyen bir anlayışın temsilcileriyiz. Netice itibariyle hükumet noktasında da partimizin yetkili kurulları önümüzdeki günlerde toplanarak bir değerlendirme yapacaktır" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: